Delden Advies - diverse kleuren banner

Moderne arbeidsvoorwaarden
& beter overleg


Contact opnemen

Over ons

Wij zijn een HR adviesbureau en gespecialiseerd in arbeidsvoorwaarden en het overleg daarover. We zijn opgericht in 1998.


Onze visie

Wij werken graag aan het ontwikkelen van mensen en organisaties. Zodat mensen beter tot hun recht komen en organisaties effectiever functioneren. Organisaties moeten zich blijven ontwikkelen om in te kunnen spelen op razendsnelle veranderingen. Daarvoor zijn vitale medewerkers nodig. Dat zijn medewerkers die hun inzetbaarheid duurzaam blijven ontwikkelen zodat ze geschikt, gezond en energiek blijven voor werk.


Ontwikkelen heeft te maken met groei, zichtbaar maken, veranderen, verbeteren.

‘Ont-wikkelen’ is de ingewikkeldheden eraf halen, vereenvoudigen, bij de kern komen, zien wat er écht aan de hand is. Wij ontwikkelen vanuit deze dubbele betekenis: we werken aan groei en doen dat onder meer door aan te geven waar het in de kern om gaat.


Mensen zijn, vinden we, geschapen om verantwoordelijkheid te dragen voor elkaar en voor de schepping en hebben daarom talenten meegekregen die zij kunnen en mogen ontplooien. Zodat zijzelf en ook mensen om hen heen meer tot bloei komen. Ontwikkelen betekent voor ons ook eraan werken dat mensen tot hun recht en tot bloei komen.

Peter van Delden

Wie zijn we

Peter van Delden

Voordat ik in 1998 startte met Van Delden Advies was ik senior consultant en hoofd P&O. Daarvoor werkte ik in diverse functies binnen het CNV. De (cao-) overlegtafel ken ik als adviseur, als werkgever, vanuit de vakbond en als OR adviseur. Daarnaast ben ik voorzitter geweest van twee schoolbesturen. De kern van mijn werk is het moderniseren van arbeidsvoorwaarden en verbeteren van het overleg daarover. Ik werk als projectleider, adviseur, sparringpartner / coach, procesbegeleider en interim-manager. Mijn kracht is om, samen met de betrokken mensen in de organisatie, inventieve en eenvoudige oplossingen te vinden en door te gaan tot het beoogde resultaat bereikt is. Ook bij tegenslagen, weerstand en verschillen in belangen.

LinkedIn Peter van Delden.

Etty van der Meijden

Etty van der Meijden

In mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan als directiesecretaresse en als boekhouder. Ervaring die bij Van Delden Advies uitstekend van pas komt. Al vanaf de start houd ik dan ook de administratie bij en handel ik secretariële taken af. Ook doe ik af en toe administratief of secretariaatswerk voor opdrachtgevers. Daarnaast ondersteun ik soms in projecten.

Quintop

Sinds april 2019 is Peter associate van Quintop. Dat betekent dat we sindsdien exclusief onder het Quintop label werken. Voordelen zijn dat we meer capaciteit en faciliteiten hebben om opdrachten goed uit te voeren en een breder netwerk kunnen inzetten wanneer dat nodig is.


Mariënwaerdtsessie

Eens in de twee jaar ongeveer organiseren we een Mariënwaerdtsessie. Dit is een speciale bijeenkomst voor diegenen, zoals opdrachtgevers en collega’s, met wie we in de afgelopen jaren met veel plezier hebben samengewerkt of nog steeds samenwerken. Er worden boeiende en inspirerende verhalen verteld. En natuurlijk is er volop ruimte voor ontmoeting in een ontspannen sfeer.